روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام دوستان من پلاگین jplayer رو نصب کردم اما میخوام از یه سایت دیگه فایل ها رو پخش کنم در واقع از یه سرور دیگه ای جدا از سرور سایت خودم اما وقتی از فرمت *****************************{/flvremote} فقط تو خروجی خود کد رو نشون میده یعنی اصلا پلیر jplayer رو من نمی بینم فقط کد پلیر تو خروجی نشون داده میشه نمی دونم کجای کارم اشتباهه لطفا کمکم کنید خود پلاگین رو هم فعال کردم شاید آدرس دادن من اشتباهه تو خود پلاگین اگه اینجوریه لطفا بگید چیکار کنم ویرایش شده آبان 92 توسط روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام معمولا سایت ها برای اینکه به سرورشون فشار نیاد اجازه نمیدن کسی بتونه اینکار رو بکنه شما می تونید از کدهای خود همون سایت استفاده کنید کد هایی که اصطلاحا embed گفته میشن و توی پلیر هست 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) ببخشید آقای دفاعی میشه بیشتر در مورد کد های embed توضیح بدین؟ الان موفق شدم پلیر jplayer رو تو صفحات زیرین ببینم یعنی جایی که رو اسم یه چیزی من کلیک میکنم و تو صفحات زیرین نشون داده میشه اما من میخوان وقتی صفحه اولم باز میشه این پلیر رو ببینم نه اینکه اول رو لینکش کلیک کنم و بعد تو صفحه زیرین نمایش داده بشه ممنون میشم پاسخ بدین ویرایش شده آبان 92 توسط روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 منظورم همون کدهایی هست که توی آپشن های پلیر هست برای اشتراک گذاشتن ویدئو اینجا رو ببینید https://support.google.com/youtube/answer/171780?hl=en-GB مثلا تو آپارات بجای embed از iframe استفاده میشه شما ادرس ویدئویی که میخواین تو سایتتون بذارید رو بدید تا من ببینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر