saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 92 من قالب خود جوملا رو نصب کردم. دو تا از منوهاش زیر منو نشون میدن ولی بقیه اش نه. حتی کپی هم که می کنم نشون نمیده!!! نشون دادن زیر منو بله هست!! مشکل از چیه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام احتمالا کدهای سی اس اس مشکل داره با یه قالب دیگه تست کنید بعد هم ادرس سایت بدید تا بشه کدها رو بررسی کرد 1 واکنش ها : bestdata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 92 سلام احتمالا کدهای سی اس اس مشکل داره با یه قالب دیگه تست کنید بعد هم ادرس سایت بدید تا بشه کدها رو بررسی کرد قالب من همون قالب پیش فرض جوملا هست. saeedkeramati.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bestdata 3 ارسال شده در آبان 92 شما منوتون درسته به غیر از گزینه طراحی سازه (2) که باید یه لینک تو زیر منوش داشته باشه که نداره اما باید چیکار کرد؟ اول اینکه باید کلاس li که طراحی سازه (2) درونش هست از item-160 deeper parent به item-160 deeper parent dropdown تبدیل بشه (یه dropdown کم داره ) و ul درون li مورد نظر هم باید کلاس dropdown-menu بگیرد که نگرفته 1 واکنش ها : saeed_k23 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 92 شما منوتون درسته به غیر از گزینه طراحی سازه (2) که باید یه لینک تو زیر منوش داشته باشه که نداره اما باید چیکار کرد؟ اول اینکه باید کلاس li که طراحی سازه (2) درونش هست از item-160 deeper parent به item-160 deeper parent dropdown تبدیل بشه (یه dropdown کم داره ) و ul درون li مورد نظر هم باید کلاس dropdown-menu بگیرد که نگرفته من CSS بلد نیستم. کجا باید این تنظیمات رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 نوع منوی طراحی سازه چیه؟ عوض کنین ببینی درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 92 نوع منوی طراحی سازه چیه؟ عوض کنین ببینی درست میشه؟ همه منوها مثل همدیگه هستن. ولی بازم نمیشه!!!! حتی منوها رو کپی هم کردم!! بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bestdata 3 ارسال شده در آبان 92 من CSS بلد نیستم. کجا باید این تنظیمات رو انجام بدم؟ css منوی شما آمادست فقط در تابع php چیزهایی که گفتم رو انجام نمیده منو رو با استفاده از کامپونتی چیزی ساختید؟ قالب سایت از منو پشتیبانی می کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آبان 92 css منوی شما آمادست فقط در تابع php چیزهایی که گفتم رو انجام نمیده منو رو با استفاده از کامپونتی چیزی ساختید؟ قالب سایت از منو پشتیبانی می کنه؟ من هیچ ماژول یا کامپوننتی نصب نکردم. همون پیش فرضی که خود جوملا داشته!!! همه چه پیش فرض خودش بوده. منوهایی که به صورت پیش فرض زیر منو داشتند کار میکنه منو اضافه می کنم کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 من هیچ ماژول یا کامپوننتی نصب نکردم. همون پیش فرضی که خود جوملا داشته!!! همه چه پیش فرض خودش بوده. منوهایی که به صورت پیش فرض زیر منو داشتند کار میکنه منو اضافه می کنم کار نمیکنه دسترسی ادمین رو برای من پیغام کنید، بررسی کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر