lilramin 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام . من جولا 2.5.8 داشتم . بعد لینک پست هام به این شکل بود : lilsong1.org/index.php/83-music-video/2444-miami-horror-ft-sarah-chernoff-real-slow-hdو بعد من آپدیت کردم به 2.5.16 الان لینک هام به این شکل شده : lilsong1.org/index.php/component/content/article/83-music-video/2444-miami-horror-ft-sarah-chernoff-real-slow-hdقو وقتی هم به ادامه مطلب میرم بالای همه عنوان ها یه مقاله ها مینویسه . ولی قبلا این چنین نبود ....ممنون میشم بگید چه کار کنم مثل قبل بشه .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام این تیکه از آدرس یعنی component/content/article زمانی نمایش داده نمیشه که شما مطلبتون به یک منو به غیر از منوی صفحه اصلی که معمولا" از نوع مطالب ویژه شده میباشد ، متصل باشه در مورد نمایش عبارت مقاله ها ، اون رو هم میتونید با جستجو در فایلهای زبان پیدا کنید و فقط قسمت ترجمه شده رو حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر