irannnnn 6 ارسال شده در آبان 92 با سلام و احترام بنده یک قالب را در هاست روی سه عدد فولدر نصب کرده بودم یعنی 3تا سایت با قالب یکسان نصب کردم که به نام های new1 , new2 , new3 و روی هر کدام کامپوننت هایی نصب میکردم و آزمایش میکردم روی یکی کامپوننت جی کامنت و روی دیگری کومنتو نصب کردم و یک روز گذشت مشکلی نبود و سایت کار میکرد بعد از یک روز دیدم سایت اینطوری شده اما به نظرم نمیتونه از این کامپوننت ها باشه و موندم چکار کنم؟ کسی هست کمک کنه؟ طبق شکل زیر سایت بنده دچار ارورهای عجیب و زیادی شده و خودم موندم چکار کنم و مشکل چی هست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irebook 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز ماژول کومنتوروکلاریختی بهم ، دواحتمال وجودداره که کامپوننت پیش نیازلازم داره ویکی دیگه ش کامپوننت کامنتوبه خوبی نصب نشده ،کامپوننت کامنتوروحذف کن بعدش سایتو رفرش کن درست میشه .احتمال دیگه داره که ازپایگاه داده ت باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام از ادمین سرورتون بپرسید در این مدت تغییری در هاست تون انجام دادند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر