toghi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من در سایتم از کامپوننت k2 برای مطالب استفاده کردم چطور میتونم برای مجموعه هام سطح دسترسی تعیین کنم که مثلا مجموعه X رو در قسمت سایت فقط افرادی که در این گروه عضو هستند ببینند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید تو قسمت منوها منویی که اون مجموعه رو میخواید دسترسی بدید ی گزینه هست دسترسی که پیش فرض روی public هستش میتونید تغییرش بدید که فقط کاربرایی که عضو هستن ببینن موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
toghi 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید تو قسمت منوها منویی که اون مجموعه رو میخواید دسترسی بدید ی گزینه هست دسترسی که پیش فرض روی public هستش میتونید تغییرش بدید که فقط کاربرایی که عضو هستن ببینن موفق باشید یا حق سلام ممنون از توجهتون. این مطلبی که شما گفتین رو من میدونم ولی من همچین چیزی نمیخوام من میخوام گروه های کاربری متفاوتی داشته باشم مثل k2 که میتونی گروه تعریف کنی و اجازه ارسال مطلب رو فقط به اون گروه بدی من میخوام اجازه دیدن مجموعه رو هم به گروه های مختلف بدم سطح دسترسی توو قسمت front end برای دیدن مطالب برای گروه های مختلف میخوام ویرایش شده آبان 92 توسط toghi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام وقتی شما یک مجموعه ای رو ایجاد میکنید ، همونجا هم میتونید براش سطح دسترسی تعریف کنید منتهی این سطوح دسترسی رو باید از دسترسی هایی که برای هسته جوملا تعریف شده استفاده کنید (منوی کاربران -> سطوح دسترسی) و تو تنظیم دسترسی مجموعه موردنظرتون اون سطح دسترسی رو انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر