MSH 30 ارسال شده در آبان 92 سلام من يك افزونه اسلايد شو مشابه اين سايت مي خوام كه بشه يك مطلب همراه با تصوير لينك كرد و عنوان مطلب و بخشي از متن بر روي تصوير قرار داشته باشد نكته مهم تر اينكه تصوير مربوط به مطلب نيست و مسير دهي آن امكان پذير باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام من يك افزونه اسلايد شو مشابه اين سايت مي خوام كه بشه يك مطلب همراه با تصوير لينك كرد و عنوان مطلب و بخشي از متن بر روي تصوير قرار داشته باشد نكته مهم تر اينكه تصوير مربوط به مطلب نيست و مسير دهي آن امكان پذير باشد سلام پیشنهاد های من: این خوب است؟ دانلود یا این؟ دانلود هر کدام که بنظرتان خوب آمد دانلود نمایید طریقه ی استفاده: در قسمت caption متنی را که مایل هستید به شکل لینک یا ساده باشد را وارد نمایید. برای لینک کردن یک بخش از متن از ادیتور html آن استفاده کنید ویرایش شده آبان 92 توسط saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 92 ممنون دوست عزيز ولي من ميخوام كپشن در سمت راست گوشه قرار بگيره با دومي ميشه تا حدودي درش آورد ولي نوع فونت را چطور ميشه تنظيم كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 درست متوجه نشدم منظورتون از نوع فونت چیهامابه بخش ایجاد مطلب بروید . در ادیتور متن مورد نظرتان را بنویسید. اگر خواستید بخشی از متن را لینک دار کنید .حالا گزینه ی تغییر ویرایشگر در زیر ادیتور را بزنید. متن به حالت html در می آید.متن حاضر رو کپی کنید و در caption اسلاید پیست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر