hr1 0 ارسال شده در آبان 92 سلام خسته نباشید . من سایت خودم رو با جوملا طراحی کردم تموم شده حالا می خوام سایت رو روی هاست آپلود کنم داخل file manager هاستم می رم نمیدونم چه فایلی رو باید از سایتم آپلود کنم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 ميخواي از لوكال بياري روي هاست؟ ميتوني همه ي فايل ها رو زيپ كني بياري توي هاست و از ديتابيس هم خروجي بگيري و بياري روي هاست و اينا... ميتوني هم كامپوننت akeeba backup رو نصب كني و خروجي بگيري آپلود كني روي هاست و نصب كني. سرچ كني كلي آموزش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 92 سلام خسته نباشید . من سایت خودم رو با جوملا طراحی کردم تموم شده حالا می خوام سایت رو روی هاست آپلود کنم داخل file manager هاستم می رم نمیدونم چه فایلی رو باید از سایتم آپلود کنم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون سلام شما ابتدا كامپوننت akeeba backup را نصب كنبد در نتظيمات مربوط به اين كامپوننت نوع خروجي را فايل زيپ انتخاب كنيد و بعد اقدام به بكاپ گيري از سايت نماييد فايل بكاپ را از برنامه دانلود و از طريق فايل منجر سي پنل آن را آپلود كنيد و در نهايت فايل را از حالت فشرده خارج كرده و آدرس صفحه اصلي سايت را در مرورگر وارد كنيد حال مي توانيد همانند جوملا آن را نصب كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر