qwsa 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام. در هنگام ارسال ایمیل از طریق فرم تماس با ما پیغام زیر ظاهر میشه: "خطای SMTP! نمیتواند به هاست SMTP متصل شود" در صورتی که تمام تنظیمات رو هم درست انجام دادم. من از هاست smtp جیمیل استفاده میکنم.کامپونت rsfirewall رو نصب کردم بعدش ازش خوشم نیومد پاکش کردم.بعد از پاک کردن این افزونه اینجوری شد.تا قبل از نصب و حذف این افزونه مشکلی نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز در فایل کانفیگ در قسمت /* Mail Settings */ بین تنظیمات ارسال ایمیل درست هست یا نه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qwsa 0 ارسال شده در بهمن 89 تنظیمات درست بودن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alitaliya 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام با یک اکانت دیگر امتحان کن یا یک gmail دیگر یا وب میل های اختصاصی شاید درست شد:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر