salimy 45 ارسال شده در آبان 92 دوستان کسی می تونه مشکل سایتم و حل کنه هزینه اشم مهم نیست هنگام ورود به مدیریت هر چی می زنم خطا ی 500 می ده فایل ارو خطای مازول اسلاید شو داده بود که حذفش کردم با پلاگین جی دانلود تداخل داشت اما متاسفانه مشکلم حل نشد ضمن اینکه اسم نویسنده تو سایت به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سئوال شده خواهشند اگه کسی می تونه زحمت کمک و بکشه ضمنا از نظر مالی مشکلی نیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آبان 92 دوستان کسی می تونه مشکل سایتم و حل کنه هزینه اشم مهم نیست هنگام ورود به مدیریت هر چی می زنم خطا ی 500 می ده فایل ارو خطای مازول اسلاید شو داده بود که حذفش کردم با پلاگین جی دانلود تداخل داشت اما متاسفانه مشکلم حل نشد ضمن اینکه اسم نویسنده تو سایت به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سئوال شده خواهشند اگه کسی می تونه زحمت کمک و بکشه ضمنا از نظر مالی مشکلی نیست حتی دریغ از یک کمک امروز هم گذشت به فکر فردایی باشم که شاید هرگز نیاید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام اطلاعات ادمین جوملا + اطلاعات هاستتون رو برام پ خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در آبان 92 سلاو و درورد فکر کنم خطای 500 برای سرور هاستتون باشه با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید تا مسکلتون حل کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آبان 92 سلاو و درورد فکر کنم خطای 500 برای سرور هاستتون باشه با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید تا مسکلتون حل کنند . دوست عزیز تشکر از پاسختون با هاست تماس گرفتم جوابشون این بود که مشکلتون و در انجمن جوملا مطرح کنید تا بعد از رهانمایی و بیان مشکلتون در تماس بعدی مشکلتون حل کنیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست من اطلاعات ورودی که برای ورود به سایت استفاده میکنید اشتباه است!!! (اصلا همچین نام کاربری که میزنید تو سایت وجود نداره) من یوزری که اطلاعاتش درسته رو براتون تو پیام خصوصی فرستادم و میتونید با اون وارد بشید 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر