چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام پایگاه داده من چهاراخطارداده مشکل چیه بروز رسانی پایگاه داده نسخه (2.5.14) با مدیریت محتوا نسخه (2.5.16) سازگار نیست جدول 'sc28v_newsfeeds' ستون 'access' از نوع 'int(10) unsigned' ) از فایل 1.7.1-2011-09-20.sql) جدول 'sc28v_newsfeeds' ستون 'alias' از نوع 'VARCHAR(255)' ) از فایل 1.7.3-2011-10-15.sql) جدول 'sc28v_newsfeeds' ستون 'alias' از نوع 'VARCHAR(255)' ) از فایل 1.7.4-2011-11-23.sql) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در قسمت مدیریت افزونه ها وارد تب پایگاه داده شوید و از بالا روی دکمه تعمیر کلیک کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام یکیش کم شد دران قسمت فقط کلمه فیکس وجود داره من زدم تعمیر کلی راهم زدم با این سه تا چه کنم http://upload7.ir/images/25252872155756218552.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام دیتابیستون رو Repair کنید اگر نتیجه نگرفتید از جوملای تیم جومینــــــا استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 با سلام دیتابیستون رو Repair کنید اگر نتیجه نگرفتید از جوملای تیم جومینــــــا استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام نشد بروزرسانی 2.5.14به25.16 شما هم مشکل راحل نکرد ایا نسخه کامل رامیتونم روی این نصب کنم بدون ازدست رفتن اطلاعات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام اگر در جدول newsfeeds اطلاعاتی ندارید از یک دیتابیس یک جوملای 2.5.16 دیگر این جدول را بردارید و در دیتابیستون ایمپورت کنید بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 با سلام اگر در جدول newsfeeds اطلاعاتی ندارید از یک دیتابیس یک جوملای 2.5.16 دیگر این جدول را بردارید و در دیتابیستون ایمپورت کنید بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق سلام چگونه گیر بیارم وچگونه ایمپرت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر