royaraz 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام درجوملا 2.5 در قسمت منوها، هنگام زدن دکمه "جدید" و یا انتخاب یکی از مطالب موجود و زدن دکمه "ویرایش" فقط یک صفحه سفید با آدرس administrator/index.php?option=com_menus&view=item&menutype=mainmenu&layout=edit باز می شود لطفا مرا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید دوست عزیز ، انجمن آموزش محل مناسبی برای طرح مشکلات نمیباشد ! برای ارائه راه حل ، نمایش پیامهای خطا رو فعال کنید و متن پیام خطا رو اینجا قرار بدید تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
royaraz 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام درجوملا 2.5 در قسمت منوها، هنگام زدن دکمه "جدید" و یا انتخاب یکی از مطالب موجود و زدن دکمه "ویرایش" فقط یک صفحه سفید با آدرس administrator/index.php?option=com_menus&view=item&menutype=mainmenu&layout=edit باز می شود لطفا مرا راهنمایی کنید. با تشکر از راهنمایی شما، من تازه عضو شدم و با قوانین آشنا نیستم ، نمایش پیامهای خطارا از کجا باید فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما به مدیریت هاست تون بگید براتون فعالش کنه. سپس از تنظیمات کلی نمایش خطا را فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر