hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام به تمام دوستان من تو کامپوننت k2 ی مطلب ایجاد میکنم بعدش ذخیره میکنم بعد دوباره وارد همون مطلب میشم وقتی ویرایشش میکنم ذخیره میکنم دیگه نمیتونم وارد اون مطلب بشم و ویرایشش کنم ارور میده عکسشو میزارم ببینید کلا مطلب وقتی ذخیره هم میشه تاریخش رو اشتباه میزنه برای حل این مشکل چیکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 مشکل به خاطر تبدیل همزمان تاریخ توسط k2 , جوملا هستش.2 تا راه حل داره: 1- زبان مدیریت سایت انگلیسی قرار بده 2- از k2 با تاریخ شمسی استفاده کن.یه سرچ کنی پیدا میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام مشکل حل شده http://forum.joomina.ir/topic/21951-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1k2-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام اون پستی که آقای انگوتی گذاشتن رو دیدم حتی پست های دوستان هم دیدم که گفتن مشکلشون حل شده اما مشکل من حل نشده باز بعد از یک بار ویرایش کردن نمیتونم ویرایش کنم همون اروری که عکسشو پیوست کردم میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام تغییراتی که ذکر شده بود رو به درستی اعمال کردین؟ یه جایی اشتباه کردین دوباره بررسی کنید اگر درست نشد دمو بدین تا بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 تغییرات همه رو انجام دادم الان 2تا مشکل شده ی مشکل همون اولیه که نمیشه بعد یک بار ویرایش کرد ی مشکل دیگه اینه که الان تو خود سایت اصلا وارد مطالبی که با k2 گذاشتم نمیشه http://alamdarbabol.ir/index.php/navaha یک بار رو یکی از این 3 تا مطلب کلیک کنید میبینید ارور میده بعدش صفحه اصلی رو که بزنید پیغام هایی از همون فایل item میده فکر کنم ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر