majidk 1 ارسال شده در آبان 92 باسلام سایتم تنظیمات سئو انجام نداده بودم گذاشتم روی هاست بعد از چند روز google سایتم شناخته تنظیمات سئو انجام دادم لینکش عوض شد که google رتبه کاهش داد حالا تنظیمات سئو انجام دادم چیکار کنم رتبه سایتم google ارتقا یابد لطفا کامل بفرمایید تنیظمات سئو انجام بعد از چند روز وارد گوگل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام نقشه سایت رو معرفی کنید و فقط منتظر باشید اینکه چند روز طول بکشه گوگل اپدیت کنه بستگی به رنک سایت شما داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidk 1 ارسال شده در آبان 92 باسلام سایتم در گوگل کاهش یافته چیکار کنم ارتقا بدهم به اول لطفا دقیق راهنمایی بفرماییید باتشکر از لطف شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام عرض شد که! اگر کاهش رتبه به علت تغییر آدرس ها بوده منتظر باشید تا آپدیت بشه اگر هم دلیل دیگه ای داشته باشه که بحث تخصصی تر میشه و نیز به بررسی بیشتر داره توسط متخصصین سئو 1 واکنش ها : majidk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر