حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام آقا من مطالب سایت پاک می کنم یا یک منو اضاف می کنم صفحه اصلی سایت اصلا تغییر نمی کنه !!قالبم عوض می کنم عوض نمیشه همون صفحه قیلی باز میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز کش رو فعال نکردید ؟؟ از چه زمانی این مشکل بوجود اومده قبل از این مشکل افزونه امنیتی نصب نکردید ؟؟ از سیستم های دیگه هم تغییری دیده نمی شه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 نمیدونم والا:idea: من تازه کارم هنوز تو سایتم مطلب نزاشتم فقط چنتا منو و مطلب برای تست گذاشته بودم !!! حالا نمی دونم چیو فعال یا غیر فعال کردم هنوز کامپونت و ماژول هم نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا یچی فهمیدم . تغییرات انجام میشه ولی با تاخیر . چیکا کنم که تاخیر نداشته باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 اگر در تنظیمات سلیت کش رو فعال کردید غیر فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا کش چیه ؟ آدرس دقیق میدی از کجا غیر فعال کنم ؟آقا یه جستجو زدم پیدا کردم ببخشید که پست اسپم زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر