poroje 1 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من افزونه virtumart رو نصب کردم محصولاتم وارد کردم وقتی تو سایت رو یکی از مجموعه ها کلیک میکنم محصولاتشو نشون بده ارور زیر رو میده مشکل از کجاست؟ ممنون Notice: Undefined variable: counterr in C:\xampp\htdocs\.......\templates\theme332\html\com_virtuemart\category\default.php on line 401 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما از آخرین نسخه ان استفاده می کنید؟ یکبار از آخرین نسخه که از سایت اصلی هم دانلود می کنید استفاده کنید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما از آخرین نسخه ان استفاده می کنید؟ یکبار از آخرین نسخه که از سایت اصلی هم دانلود می کنید استفاده کنید و مجدد تست کنید موضوع اینه که انلاین که هست درست کار میکنه اما الانکه گذاشتمش رو لوکال که تغییراتی روش انجامبدم این اررور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر