computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام به هم دوستان : آقا من نمی دونم چرا ارسال نظرم آیکن های متن اون رفته سمت چپ چیکار کنم درست شود ؟ سایز بزرگ : http://s28.aks98.com/files/45158595541177745747.jpg راستی اگر کسی نمی دونه چطور باید CopyRight کامپوننت jcomment رو بردارد مطرح کند تا آموزش آن رو قرار بدم . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 براي يك مطلب است يا تمامي مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام رضا جان ، امیدوارم همیشه حالت خوب باشه : برای تمام نظرات هست بطوری که اگر کسی نظر بده حتی راست چین نظرات هم درست نیست یعنی نظرات همه می ره سمت چپ مثل انگلیسی اگر فکر کنم در یکی از فایل هاش چپ چین راست چین شو درست کنیم اون هم درست میشه اما کجا نمی دونم ؟؟؟؟ پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز می تونی توی سی اس اس های قالب مشکل را برطرف کنی و هم می تونی توی سی اس اس های خود کامپوننت این مشکل را حل کنی و راست چین کنی. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 ستار جان سلام : ستار جان میدونم تو Css می شه چپ چین و راست چین رو درست کرد اما هر چی left هست بکنم right آره ؟ می خواستم اگر امکان داره یکی کمکم کنه . تا ایشالا ماه بعدی شروع می کنم به صورت حرفه ای CSS رو می خونم . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 اگر ادرس سايت رو قرار دهيد مطمئنا دوستان كامل راهنمايي ميكنند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 رضا جان سلام : بچه ها درستش کردم . حالا هرکی هر سوالی از jcomment داره من می تونم جواب بدم . خیلی چیزا یاد گرفتم . 1- فارسی کردنش 2- چپ چین و راست چین کردنش 3- حذف Copyright 4- قرار دادن ابزار ارسال بالای نظرات و . . . در کل اگر دوستان نیاز داشتن من در خدمتم . پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 ميتونيد تجربياتتون رو بنويسيد تا ديگر دوستان استفاده كنند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز computer_prospect به شما تبریک می گم و امیدوارم که این روند را همیشه داشته باشید و به تجارب خوبی دست پیدا کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر