sefidkamar 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام و خسته نباشيد من يك سايت براي حسينيه دارم ديشب يك گروه اضافه كردم به نام ويژه و از قسمت تظيمات كلي درسترسي به اون دادم و 2 كاربر را هم كه ثبت نام شده بودند دسترسي ويژه به آنها دادم و بعد از قسمت مديريت خارج شدم دوباره وارد شدم بعد از آن هيچ كدام از منوها و گزينهاي قسمت مديريت معلوم نيست فقط گزينه نمايش سايت و خروج وجود داره لطفا راهنمايي كنيد خيلي مهمه ممنون از شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یعنی حتی با اطلاعات ادمین اصلی هم وارد می شوید این مشکل هست؟ دسترس همه کاربران موجود را تغیر بدید؟ اگر بلی چاره ای ندارید مگر از دیتابیس دسترسی رو درست کنید آموزش آن در نت موجود است جستجو کنید 1 واکنش ها : sefidkamar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sefidkamar 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یعنی حتی با اطلاعات ادمین اصلی هم وارد می شوید این مشکل هست؟ دسترس همه کاربران موجود را تغیر بدید؟ اگر بلی چاره ای ندارید مگر از دیتابیس دسترسی رو درست کنید آموزش آن در نت موجود است جستجو کنید با سلام ممنون از پاسخ شما بله با هیچ نام کاربری نمی شود. البته وارد میشه ولی هیچ گزینه ای نشان داده نمی شه مثل تصویر بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sefidkamar 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام ممنون از پاسخ شما بله با هیچ نام کاربری نمی شود. البته وارد میشه ولی هیچ گزینه ای نشان داده نمی شه مثل تصویر بالا از دیتابیس هم یوزر جدید ساختم وارد شدم ولی مثل بالا شد هیچ فرقی نمی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام http://forum.joomina.ir/topic/23265-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/#entry110048 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sefidkamar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر