somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام بالای قالب سایتم میخام علامت نماد الکترونیکی واسش بزارم بم پیغام دادن جایگاهشو مشخص کنین میخام در بالای سایت سمت راست که نماد شرکت هست در سمت چپ علامت نماد الکترونیکی قرار بگیره. طبق عکس حالا چطوری اون موقعیت رو درست کنم و به سایت enamad موقعیت جدید سایتمو اعلان کنم ؟ قالبم bluespace_joomina_ir که از سایت جومینا گرفتم.مراحلشو گام ب گام بم بگین چون زیاد ب کدنویسی و برنامه نویسی وارد نیستم .ممنون آدرس سایتمم www.paradiseshop.ir واسه اینکه منظورمو کامل رسونده باشم این سایتو نگاه کنیین ببینین چطوری نماد تو سایت شون گذاشتن http://alfa-host.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام شما باید بعد از دایو زیر در ایندکس قالب <div id="joominaheader"> بعد از دایو لوگو یک دایو دیگه با نام id دلخواه ایجاد کنید همون خصوصیات سی اس اس id لوگو رو برای این ای دی هم بنویسید فقط float رو left بگذارید بعد تو این دایو جدید کد زیر رو بذارید و بجای menu اسم موقعیت دلخواهتون رو بنویسید <jdoc:include type="modules" name="menu"/> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 از قسمت مدیریت قالب فایل editor . css را تغییر بدم؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- اینی که نوشتم درسته که ذخیرش کنم؟ <div id="joominaheader"> <div id="joominalogo"> <div id="joominaenamad"><?php echo $view->position('left', 'joominaenamad'); ?><jdoc:include type="modules" name="hederjoominaenamad" </div> --------------------------------------------------------------------------------------------- اینم کدی که سایت enamad داده تا واسه موقعیتم بزارم حالا چکار کنم ؟ <iframe src="/iframe.htm" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"></iframe> --------------------------------------------------------------------------------------------- ی عکس از قسمت کد ها میزارم بگین کجاش چه کدی وارد کنم دقیقا همونو بنویسم . دوستان کد نویسی یاد ندارم و میترسم خراب شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دوست عزیز لطفن اسپم ارسال نکنید. صبور باشید - فاصله هر 4 پست شما تنها چند دقیقه ست.! قوانین رو رعایت کنید. کدی که اقای دفاعی گفتند رو باید در فایل index.php دقیقن همان جایی که ازش عکس گرفتید بذارید <div id="enamad"> <jdoc:include type="modules" name="enamad"/> </div> کد بالا را بعد از <div id="joominalogo"></div> قرار بدید بقیه کارها با css است حالا در مدیریت ماژول یک ماژول html دستی ساخته و کد خودتون رو در آن وارد کنید و در موقعیت enamad فعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دوست عزیز لطفن اسپم ارسال نکنید. صبور باشید - فاصله هر 4 پست شما تنها چند دقیقه ست.! قوانین رو رعایت کنید. کدی که اقای دفاعی گفتند رو باید در فایل index.php دقیقن همان جایی که ازش عکس گرفتید بذارید <div id="enamad"> <jdoc:include type="modules" name="enamad"/> </div> کد بالا را بعد از <div id="joominalogo"></div> قرار بدید بقیه کارها با css است حالا در مدیریت ماژول یک ماژول html دستی ساخته و کد خودتون رو در آن وارد کنید و در موقعیت enamad فعالش کنید من اون کد رو وارد کردم و اومدم ماژوال html دستی انتخاب کردم تو انتخاب موقعیت هام اسمی از موقعیت جدید که درست شده نیست, موقعیت های دیگه که از اول بودن هست , ولی جدیهده نه !!!! انگار اضافه نشده ؟؟؟ لوگو رو از قسمت templet قالب هام عوض کردم اونم موقعیت نداشت!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما شرمندم اشتباه از من بود وارد فایل templatedetails.xml شوید و کد زیر رو جستجو کنید <positions> در cیر این کد تمامی موقعیت های قالب شما در بین دو تگ <position> تعریف شده اند موقعیت جدید هم همانند انها تعریف کنید یعنی : <position>enamad</position> و درکنار انها قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما شرمندم اشتباه از من بود وارد فایل templatedetails.xml شوید و کد زیر رو جستجو کنید <positions> در cیر این کد تمامی موقعیت های قالب شما در بین دو تگ <position> تعریف شده اند موقعیت جدید هم همانند انها تعریف کنید یعنی : <position>enamad</position> و درکنار انها قرار بدید طبق راهنمایی تون همه رو خط به خط انجام دادم و واسه تست موقعیت یه عکس آوردم گذاشتم ولی چیزی نشون نمیده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر