mehran2020 0 ارسال شده در آبان 92 سلام بر دوستان و اساتید محترم انجمن وزین جومینا.دوستان چند روزیه با مشکل عجیبی در جوملای خودم مواجه شدم. تا چند روز پیش منوهای سایت فارسی بودند و ترجمه ها به خوبی کار می کردند! حتی در آن زمان یک بکاپ هم از کل جوملا گرفتم (سه روز پیش همه چیز سالم بود) یادم هم نمیاد تغییر چندانی تو این سه روز روی جوملام اعمال کرده باشمحالا امروز متوجه شدم که ترجمه های منو ها کار نمی کنه! و بجاش مثلا اینطوری نشون می ده منوها رو COM_INSTALLER_TILTEجالبه که نسخه سالم بکاپ رو هم برگردوندم بازم مشکل حل نشد!!! لطفا کمکم کنید چه جوری باید این مشکل رو حلش کنم؟ آیا سایتم مورد حمله قرار گرفته یا مشکل از کجاست؟ممنون از لطفتون. یک اسکرین شات هم از مدیریت سایت میذارم براتون تا واضح تر بشه مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اسکرین شاتی نیومد! کل سایت اینطور شده یا فقط منو ها اینجور شدند؟ برسی کنید فایل language سالم است؟ language » fa-IR اسکرین شات یا ادرس سایت تان را هم قرار بدید 1 واکنش ها : mehran2020 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehran2020 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اسکرین شاتی نیومد! کل سایت اینطور شده یا فقط منو ها اینجور شدند؟ برسی کنید فایل language سالم است؟ language » fa-IR اسکرین شات یا ادرس سایت تان را هم قرار بدید مشکل خود به خود حل شد دوست من. ممنون از راهنمایی هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bardiajoon9 0 ارسال شده در آبان 92 دوست من تجربه این مورد رو داشتم حدس میزنم همونطور که دوستمون گفتن فایل مذکور واسه استفاده در قالب لود نمیشه که یا هاستینگتون مورد داره یا فایل از جای دیگه ( فضایی جز هاست خودتون) بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر