hosseinyz 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من الان متوجه شدم سایتم همه چیزش ناگهان بهم خورده . این هم اسم سایتم:farsapple.comهمه چیش بهم خورده ، عنوان سایت و بخش سرچ و بخش کپی رایت و .. من اصلا کاریش نکردم و صبح اینطوری نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من الان متوجه شدم سایتم همه چیزش ناگهان بهم خورده . این هم اسم سایتم: farsapple.com همه چیش بهم خورده ، عنوان سایت و بخش سرچ و بخش کپی رایت و .. من اصلا کاریش نکردم و صبح اینطوری نبود سلام فایل های ترجمتون خونده نمیشه ! 1- یا پوشه زبان پاک شده و یا تغییر نام داده شده 2- ممکنه پلاگین چند زبانه نمودن سایت را فعال نموده باشید 3- سرئر نسخه php را تغییر داده باشه 1 واکنش ها : hosseinyz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinyz 0 ارسال شده در آبان 92 سلام فایل های ترجمتون خونده نمیشه ! 1- یا پوشه زبان پاک شده و یا تغییر نام داده شده 2- ممکنه پلاگین چند زبانه نمودن سایت را فعال نموده باشید 3- سرئر نسخه php را تغییر داده باشه من خودم هم نفهمیدم چی شده بود من کاری نکرده بودم خلاصه به هاستم ایمیل زدم اولش پرسیدند که افزونه ای چیزی نصب کردم ؟ گفتم که خیر بعد چند دقیقه خود به خود درست شد و هاست ایمیل زد که مشکل حل شد. من که نفهمیدم داستان چی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash1988 0 ارسال شده در آبان 92 عرض سلام و ادب من بعد از آپ دیت همه چیز بهم ریخت و انگلیسی شد در زیر عکساشو میزارم لطفا برای حل مشکل مرا راهنمایی فرمایید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام از چه نسخه ای به کدام نسخه و چگونه بروزرسانی کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر