fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 سلام من تازه باجوملا آشنا شدم.قالبیو خریداری کردم که بعد از نصب دیدم حجم قالب که برای مروگرها نمایش داده میشه7 مگه.چندجاشو حذف کردم تا نهایت رسید به3 مگ اما میخوام بازم حجمشو کم کنم.وقسمت اسلایدر و ویدیوی هفته رو حذف کنم اما ماژولشو پیدا نمیکنم.تو تغییر اسم سایت هم مشکل دارم از قسمت منو ها اقدام کردم اما با اینکه اسم سایتو عوض کردم اما بازهم اسم قبلی در مرورگر نشون داده میشه.توگذاشتن لوگوهم به مشکل برخوردم.بااینکه نمایش لوگورو غیرفعال میکنم اما بازهم لوگو نشون داده میشه .ونمیتونم لوگورو عوض کنم.واینکه چجوری میتونم بنرهای تبلیغاتی رو عوض کنم شرمندم که وقتتون رو گرفتم آدرس وبم:fundorp.com --------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان قسمت اسلایدر و ویدیوی هفته رو برداشتم .فقط موند لوگو و اسم سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام لوگو رو از این مسیر میتونی پیدا کنی و تصویر موردنظرت رو با همون نام جایگزین کنی templates/fw_mazaya/images/logo/logo.png نام سایت را هم در قسمت تنظیمات کلی میتونی ویرایش کنی موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر