mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 سلاماز دیروز اکثر صفحات سایت من به صورت ناقص لود میشه مثلا www.rahauav.com/library و www.rahauav.com/blogs و بیشتر صفحات دیگر. من تغییری توی سایت ندادم این چند روز و فک میکنم مشکل از سرور باشه. ولی با پشتیبانی سرور که صحبت میکنم میگن که مشکل از اونا نیست. میخواستم یه لطفی کنید ببینید مشکل از خود سایت هست یا سرور. ممنونwww.rahauav.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 سلام از دیروز اکثر صفحات سایت من به صورت ناقص لود میشه مثلا www.rahauav.com/library و www.rahauav.com/blogs و بیشتر صفحات دیگر. من تغییری توی سایت ندادم این چند روز و فک میکنم مشکل از سرور باشه. ولی با پشتیبانی سرور که صحبت میکنم میگن که مشکل از اونا نیست. میخواستم یه لطفی کنید ببینید مشکل از خود سایت هست یا سرور. ممنون www.rahauav.com با سلام وضعیت سایت شما بصورت افلاین است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما انکودینگ جداول در دیتابیس را چک کنید به احتمال خیلی زیاد روی utf_general_ci نیست. باید روی همین انکودینگ ذخیره کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما انکودینگ جداول در دیتابیس را چک کنید به احتمال خیلی زیاد روی utf_general_ci نیست. باید روی همین انکودینگ ذخیره کنید. انکودینگ رو چک کردم، روی utf_general_ci بود. با سلام وضعیت سایت شما بصورت افلاین است وضعیت رو تصحیح کردم. لطفا بررسیش کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر