parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) با سلام من از راهنمای ******** برای آپلود سایتم از لوکل به روی cpanel استفاده کردم ولی موقع آپلود فايل فشرده ديتابيس به یک ارور بر می خورم کمکم کنید ضمیمه کردمش. ویرایش شده آبان 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد! لینک حذف گردید! تاپیک منتقل شد! لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 با سلام من از راهنمای http://www.hostnegar.com/learn/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA برای آپلود سایتم از لوکل به روی cpanel استفاده کردم ولی موقع آپلود فايل فشرده ديتابيس به یک ارور بر می خورم کمکم کنید ضمیمه کردمش. با سلام ممکن است هنگام اکسپورت کردن دیتا بیس character set را روی utf8 تنظیم نکرده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما این یوزری که شما خودتون روش خط کشیدید درون عکس دسترسی لازم رو نداره. دسترسی کامل باید بهش بدید. از قسمت privilages امکان پذیره (امیدوارم اشتباه ننوشته باشم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما این یوزری که شما خودتون روش خط کشیدید درون عکس دسترسی لازم رو نداره. دسترسی کامل باید بهش بدید. از قسمت privilages امکان پذیره (امیدوارم اشتباه ننوشته باشم ) با سلام و تشکر نه، نگاه کردم تمام تیک هاش خورده الان هم این ارور رو میده(عکس زمینه) هرکسی میدونه کمک کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام دسترسی نام های کاربری به پایگاه داده در سی پنل از قسمت MySQL® Databases ست میشه، بررسی کنید درست ست نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 ممنون میشه توضیح کامل بدید؟؟ اکه منظورتون اون تیکهاس باید بگم همه رو زدم.(پیوست) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام مشکل رو به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 سرور میگه مشکل از ما نیست چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان هم تست کردم باز این ارور رو میده(پیوست کردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام اطلاعات هاستتون + فایلی که میخوایین اینپورت کنید رو در پیام خصوصی برام ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر