scmorfi 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) با سلام به همگی من یه قالب خارجی دارم میخام فروش فایل توش قرار بدم ولی به این شکل که بعد از کلیک روی ادامه مطلب مطلب کامل بیاد بعد یه دکمه بزارم که وقتی کلیک شد وصل شه به زرینپال یا پارس پال بعد از پرداخت لینک دانلود فایل مربوطه نشون داده شه لطفا راهنمایی کنید. ویرایش شده آبان 92 توسط scmorfi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام سیستم فروشی که توسط جومینا ارائه شده همینکارو میکنه و به درگاه پارس پال هم متصل است http://forum.joomina.ir/topic/21867-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D9%BE/ فقط اینکه پلاگین درج در مطلب نداره و باید مطالب و محصولات رو در خود سیستم فروش وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در آبان 92 میخام تومطلب باشه اگر راهی نیس بگین تا دستی با حاح سایت رو بدم بالا فقط باید قالبو به اچ تا ام ال برگردونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما همان طور که گفته شد پلاگین درج مطلب نداره! اگر این مورد خیلی براتون مهمه از افزونه های دیگر مثل jdowbloads استفاده کنید بارها توضیح داده شده است جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما همان طور که گفته شد پلاگین درج مطلب نداره! اگر این مورد خیلی براتون مهمه از افزونه های دیگر مثل jdowbloads استفاده کنید بارها توضیح داده شده است جستجو کنید ممنون از راهنماییتون jdownload برای جوملا هست میشه تو مطلب گذاشت و اتصالش کرد به درگاه لطفا توضیح بدید --------------------------------------------------------------------------------------------- من یه فکری کردم به مشکل خوردم من بوسیله ویرجوال مارت محصولم و اد میکنم و تو مطلب یه لینک میزارم به اون محصول ولی یه مشکل اونم این که چجوری ادرس محصولو بدست بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما جی دانلودز رو میشه به درگاه وصل کرد. یه جستجویی بکنید ببینید پلاگین رایگانی برای اتصال وجود داره یا خیر ویرچومارت هم وقتی محصولی قرار میدید روی عکس را روی عنوان کلیک کنید به صفحه مخصوص ان هدایت می شوید! اگر جواب تان این نبود بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما جی دانلودز رو میشه به درگاه وصل کرد. یه جستجویی بکنید ببینید پلاگین رایگانی برای اتصال وجود داره یا خیر ویرچومارت هم وقتی محصولی قرار میدید روی عکس را روی عنوان کلیک کنید به صفحه مخصوص ان هدایت می شوید! اگر جواب تان این نبود بیشتر توضیح بدید ممنون از شما ببینید مشکل من فعلا اینه که ادرس محصولی که درج میشه رو میخام چون میخام یه دکمه یا نوشته تو مطلب بزارم که وقتی کاربر روش کلیک کرد مستقیم بره به قسمت توضیحات محصول ولی نمیدونم ادرس محصولی که درج میشه چیه تو منو محصول هرچی گشتم ادرسشو پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یک محصول که ساختید روی عنوان ان کلیک کنید و بخ صفحه توضیحات ان بروید. لینکش رو کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز توجه کنید شما دنبال آدرس کنونی فایل هستید، در صورتی که اگه آدرس دهی سایتتون بعدا تغییر کنه شما بعدا مجبور خواهید بود کل آدرس ها رو در مطالب تغییر بدین و این عاقلانه نیست! بهتره با هر افزونه ای که کار میکنید پلاگین درج محصول در مطلبش رو تهیه کنید و ازش مطمئن استفاده کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در آبان 92 اقا رامین شما افزونه ای سراغ دارید؟؟ اقای میری میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون تو جوملاارت هس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر