proma 2 ارسال شده در آبان 92 سلام من میخوام کد پشتیبانی آنلاین رو به فایل html وبسایت اضافه کنم بعد از کد head ولی نمیدونم کجاست این فایل کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در قالب های معمولی و بدون فریمورک دار در فایل index.php قالب می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 یعنی باید به مسیر قالب سایت برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بله دقیقن. وارد پوشه قالب مورد نظر شوید و فایل index.php را با یک ویرایشگر باز کنید و کد خود را قرار بدید. البته برای قالب های فریمورک دار مطمئنن مسیر و فایل فرق داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 قرار دادم ولی کار نکرد. فکر کنم قالبم فرمورک دار باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما پس باید در فایل های php قالب بگردید. اصولن باید کار کنه. هر کدی درون فایل index.php قرار بگیره کار می کنه اما اماکن داره مکان درستی نمایش در نیاد ابتدا از صحبت عملکرد کد و برنامه تون اطمینان حاصل کنید 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 اینم عکس از محتویات فایل ایندکس کد رو آخرش اضافه میکنم اتفاقی نمیوفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما کدهای شما php می باشد؟ یا فقط html و css است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 همین کدی که میخوام استفاده کنم؟ یا کدی که در قالب استفاده شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما کدی که شما می خواهیددر قالب قرار بدید منظورم بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 کدش اینه <!--Start of Zopim Live Chat Script--> <script type="text/javascript"> window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute('charset','utf-8'); $.src='//v2.zopim.com/?1dxZ7HFr2tnomHarsbhR6YPOKf226EoO';z.t=+new Date;$. type='text/javascript';e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,'script'); </script> <!--End of Zopim Live Chat Script--> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما فکر نکنم با تنها یک کد js بتوان یک پشتیبان آنلاین قرار داد. خودتان نوشتید یا از جایی کپی کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 سلام نه از خود سایت ارائه دهنده کپی کردم Zopim.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما من سایتی رو که معرفی کردید کار نکردم تا بدونم نحوه ان چگونه است. ماژول و کامپوننت های زیادی برای این کار هست که می تونید استفاده کنید. چون قرار دادن کد کمی دردسر داره و خیلی موقع ها باید هم حرفه ای باشید و هم با آزمون خطا کار تون رو پیش ببرید. استفاده از افزونه رو پیشهاد می کنم یه سرچ کوچولو بزنید کارتون حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 البته ببخشید ها من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم شما میتونید لینک تاپیک رو بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دقیقن کارایی اون کد خبر ندارم ولی فکر کنم شما نمایش وضعیت آنلاین رو می خواستید اینجا کلی افزونه هست http://extensions.joomla.org/extensions/communication/online-status نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در آبان 92 من پشتیبانی آنلاین رو می خواستم 2تا از معروف ترین سایت ها که این امکان را ارائه میدن Livezilla و zopim هست اصلا کد جاوا تو قالب جوملا کار می کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما جاوا اسکریپت ربطی به جوملا و غیر جوملا نداره! جاوا روی عناصر صفحه تاثر میذاره وقتی شما چیزی برای نمایش نداشته باشید کد جاوا روی چی تاثیر بذاره ضمن اینکه باید چک بشه تداخل نداشته باشه livezila هم که نام بردید می تونید نصب و استفاده کنید آموزش نصب ان در نت هست جستجو کنید 1 واکنش ها : proma نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر