rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستانبنده در سایتم از k2 استفاده می کنم.داخل این کامپوننت گروه های کاربری دلخواه درست کردم و سطح دسترسی برای هر کدام از گروه ها قرار دادم.حالا میخوام که کاربرانی که داخل این گروه ها هستند بتوانند در مجموعه هایی که برایشان تعیین شده مطلب ارسال کنند.از کجا می توانم این کار رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام کافیست پس از انجام تنظیمات و تعیین دسترسی هر کاربر به مجموعه ، یک منو از نوع فرم ویرایش آیتم ها ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 این کاری و که گفتید کردم اما فقط ارسال مطلب میکنه.ویرایش مطالب قبلب و انجام نمیده --------------------------------------------------------------------------------------------- یه سوال دیگه الان ماژول ورود کاربران داخل سایت هستش اما کادری که قسمت وارد کردن یوزر پس هستش از قالب بیرون زده ، از کجا میتونم اندازه را کمترکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 این کاری و که گفتید کردم اما فقط ارسال مطلب میکنه.ویرایش مطالب قبلب و انجام نمیده اگر بخواهید نویسنده ویرایش را هم انجام بده باید سطح دسترسی ویرایش رو بهش بدید. سپس وقتی با اکانت خود وارد سایت شوند زیر یا کنار هر مطلب یک گزینه ادیت برای ویرایش ان مطلب قرار دارد. البته کامپوننت های زیادی هستند که خیلی شک تر و زیبا تر می توان به نویسنده دسترسی داد و از این حالت معمولی امد بیرون الان ماژول ورود کاربران داخل سایت هستش اما کادری که قسمت وارد کردن یوزر پس هستش از قالب بیرون زده ، از کجا میتونم اندازه را کمترکنم؟ آدرست سایت ؟ 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 آدرست سایت ؟ www.basijuam.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما کد زیر را در انتهای یکی از فایل های css سایت ( ترجیحن فایل css راستچین تان قرار بدید معمولن با پسوند rtl.css نام گذاری می شوند مثلن template_rtl.css ) #modlgn_username, #modlgn_passwd { width: 180px; } 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 خیلی ممنون ازتو اقای میری درمورد تغیر فونت مطالب سایت هم لطف کنید یه راهنمایی کنید.من کد زیر و در ابتدای فایل CSS قرار دادم و در لوکال هاست هم جواب داد اما وقتی آنلاین ازش استفاده کردم فونت نوشته ها عوض نمیشن. @font-face{font-family: BYEKAN;src: url('BYEKAN.ttf') ,url('BYEKAN.eot'); /* IE */}div{font-family:BYEKAN;} جاهایی هم که باید اسم فونت را اضافه میکردم، اضافه کردم اما باز نشد.فونت ها هم بر روی سایت آپلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اول اینکه خیلی در این باره در تالار بحث شده و کدهای و راه های مختلفی ارائه شده جستجو جنید کلی راه خواهید یافت دوم اینه اینجور که شما ادرس دهی کردید باید فونت هارا در پوشه ای که فایل css قرار دارد آپلود کرده باشید درسته؟ آدرس دهی را برسی بفرمایید یک پسوند woff رو اضافه نکردید ان را هم باید اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 بله فایل ها داخل پوشه CSS هستش.گفتم از همین طریق داخل لوکال جواب گرفتم اما آنلاین نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در فایل css اصلی قالب قرار میدید؟ اگر فایل css برای راستچین قرار دارد درون ان قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در فایل css اصلی قالب قرار میدید؟ اگر فایل css برای راستچین قرار دارد درون ان قرار بدید یه فایل دارم که اخرش نوشته rtl هم داخل اون قرار دادم هم فایل اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر