ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 چطور میتونم اطلاعات مربوط به فوتر مدریت جوملا رو حذف کنم؟!® یک نرم افزار رایگان است که تحت قوانین نرم افزارهای آزاد منتشر شده است.توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جومینااولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 چطور میتونم اطلاعات مربوط به فوتر مدریت جوملا رو حذف کنم؟ !® یک نرم افزار رایگان است که تحت قوانین نرم افزارهای آزاد منتشر شده است. توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جومینا اولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران توي قسمت پلاگين ها پلاگين نسخه جوملا رو غير فعال كن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 توي قسمت پلاگين ها پلاگين نسخه جوملا رو غير فعال كن... سلام ممنون اما من تو پلاگین ها همچین کزینه ای ندیدم سرچ هم کردم این پیام نمایش داده شد هیچ پلاگینی مطابق با پرس و جوی شما نصب نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 92 دمو انلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 سلام ممنون اما من تو پلاگین ها همچین کزینه ای ندیدم سرچ هم کردم این پیام نمایش داده شد هیچ پلاگینی مطابق با پرس و جوی شما نصب نشده است برو توي مديريت افزونه ها، بعد توي تب مديريت "اطلاعات نسخه جوملا" رو پيدا كن و غيرفعال كن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 برو توي مديريت افزونه ها، بعد توي تب مديريت "اطلاعات نسخه جوملا" رو پيدا كن و غيرفعال كن... عزیزم ممنون ولی این گزینه فقط نسخه جوملارو غیر فعال میکنه و کوپی رایت سرجاش باقی میمونه من میخوام اینو کلا وردارم : !® یک نرم افزار رایگان است که تحت قوانین نرم افزارهای آزاد منتشر شده است. توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جومینااولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بفرمایید : http://forum.joomina.ir/topic/16340-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/ 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر