parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت دوستای گل من یک سایت دو زبانه دارم(فارسی و انگلیسی)، وقتی مثلا مازول منو را برای صفحه انگلیسی ایجاد کردم از تنظیمات css صفحه فارسی تبعیت می کنه و من می خوام تغییرات css را برای فقط صفحه انگیسی انجام بدم لطفاً کمکم کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت دوستای گل من یک سایت دو زبانه دارم(فارسی و انگلیسی)، وقتی مثلا مازول منو را برای صفحه انگلیسی ایجاد کردم از تنظیمات css صفحه فارسی تبعیت می کنه و من می خوام تغییرات css را برای فقط صفحه انگیسی انجام بدم لطفاً کمکم کنید. ممنون با سلام شما تنظیمات ماژول "انتخاب زبان" را برای نمایش در صفحات زبان انگیلسی و یا فارسی انجام داده اید؟ بهتر است یک دمو از سایت رو قرار دهید برای راهنمایی بهتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) با سلام شما تنظیمات ماژول "انتخاب زبان" را برای نمایش در صفحات زبان انگیلسی و یا فارسی انجام داده اید؟ بهتر است یک دمو از سایت رو قرار دهید برای راهنمایی بهتر بله الان سایت من دوزبانه است (ولی سایتم توی لوکال) وطبق آموزشی که در لینک زیر گذاشتم دو زبانه کردم ----------------- لینک حذف گردید ----------------- ویرایش شده آبان 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 بهتره روی سرور نصب و امتحان بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvizb 0 ارسال شده در آبان 92 چه فرقی داره مگه؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام ابتدا با قالب دیگری تست کنید ، اگر با قالب پیشفرض جوملا مشکلی نداشت ایراد از کدهای CSS قالبتون میباشد در غیراینصورت مشکل از تنظیمات دوزبانگی میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر