poroje 1 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام من سایت رو برای تغییرات از هاست به لوکال انتقال دادم و بعد از تغییرات این ارور رو میده به نظر شما مشکل چیه ممنون Warning: require_once(C:\xampp\htdocs\username/includes/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\username\index.php on line 18Fatal error: require_once(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\username/includes/defines.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\username\index.php on line 18 ویرایش شده آبان 92 توسط poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 با سلام و احترام چه تغیراتی دادید؟ یکبار هم روی ومپ سرور قرار بدید و تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در آبان 92 هنوز هیچ تغییری ندادم فقط با لوکال انتقال دادم و فایل کانفیگ اسم دیتابیس و ادرس فایل Log va tmp رو تغییر دادم میخوام تست کنم ببینم سایت بالا میاد یا نه که شروع کنم به کار نمیشه با سلام و احترام چه تغیراتی دادید؟ یکبار هم روی ومپ سرور قرار بدید و تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر