poroje 1 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من از یه فایل اکسپورت گرفتم وقتی میخوام رو لوکال ایمپورت کنم این ارور رو میده مشکلش پیه؟ ممنون SQL query: INSERT INTO `rug_virtuemart_products_en_gb` (`virtuemart_product_id`, `product_s_desc`, `product_desc`, `product_name`, `metadesc`, `metakey`, `customtitle`, `slug`) VALUES (282, '<p>Nain Handmade Hand Knotted Persian Rug.</p>', '<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt; text-align: justify; line-height: normal; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;"><strong><span style="font-size: 12.0pt; font-family: ''Arial'',''sans-serif''; mso-ascii-theme-font: minor-bidi; mso-fareast-font-family: ''Times New Roman''; mso-hansi-theme-font: minor-bidi; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-font-kerning: 18.0pt;">Rug no.: 101273</span></strong></p>\r\n<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt; text-align: justify; line-height: normal; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;"><strong><span style="font-size: 12.0pt; font-family: ''Arial'',''sans-serif''; mso-ascii-theme-font: minor-b[...] MySQL said: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt; text-align: justify; line-' at line 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دقیقن از چی اکسپورت گرفتید و دقیقن در چه چیزی ایمپورت می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دقیقن از چی اکسپورت گرفتید و دقیقن در چه چیزی ایمپورت می کنید؟ ممنون تونستم بعدش حلش کنم اما نتونستم این پست و از اینجا حذف کنم بازم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niazeemrooz 1 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) با سلام و احتراممن هم چنین مشکلی دارمدر هنگام ایمپرت کردن دیتابیس این خطا رو هم در بخش مدیریت نمایش میده و هم در بخش کاربری Table 'pnir_ser.n7cqe_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `n7cqe_session` (`session_id`, `client_id`, `guest`, `time`, `userid`, `username`) VALUES ('f87605169ed2fff6da73956dc98d7d47', 1, 1, '1387366081', 0, '') اگه ممکنه بفرمایید مشکل از کجا است ویرایش شده آذر 92 توسط niazeemrooz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام از دیتابیس جوملای دیگری جدول session را اکسپورت بگیرید و در دیتابیس جوملای فعلیتون ایمپورت کنید پس از ایمپورت ، پیشوند جدول را هم مطابق سایر جداولتون ویرایش کنید و یکبار هم جدول session را Empty کنید سوال دیگری داشتید در تاپیک جدید مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر