rasoo 0 ارسال شده در آبان 92 سلام سایت من خود به خود به این شکل درآمده حتی بکاپ رو هم برگردوندم نشده!!! maximum error is ON www.payachoob.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfar 1 ارسال شده در آبان 92 سلام سایت من خود به خود به این شکل درآمده حتی بکاپ رو هم برگردوندم نشده!!! maximum error is ON www.payachoob.com دوست عزیز با سلام من خودم خیلی وارد نیستم ولی برای خودم وقتی ارور 404 میده مراجعه میکنم به مدیریت سایت، بخش مدیریت منو چک کنید که آیا منوی اسلی تان به عنوان منوی پیش فرض انتخاب شده است یا نه..منظورم این است که آیا ستاره زرد دارد یا نه؟ اگر ستاره زرد داشت مشکل از جای دیگری است که من نمیدانم .اگر بعنوان پیش فرض انتخاب نشده بود با انتخاب آن بعنوان منوی پیش فرض، مشکل انشاء الله حل خواهد شد. 1 واکنش ها : rasoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام این مشکل برمیگرده به اینکه نوع منوی انتخابیتون و تنظیماتش چه بوده . خطای 404 معمولا ناشی از نبود یک مورد میباشد مثل حذف مجموعه یا حذف مطلب و .... میتونید منوی دیگری با تنظیمات مناسب ایجاد و پیشفرض کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : rasoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر