mahfar 1 ارسال شده در آبان 92 دوستان گرامی سلام...من میخواهم اندازه هدر سایت را تغییر بدهم به گونه ای که بتوانم هدر را مانند غالب وبسایتها به صورت عرضی قرار دهم ولی متاسفانه به دلیل نوع قالب من نمیتوانم این کار را بکنم. وارد فایل template.css شدم و این فایلها را کپی کردم تا به شما در رفع این مشکل بنده کمک کند. الآن در حالت عادی اگر من عکسی برای هدر قرار بدهم به صورت بسیار کوچک فقط بخش کوچکی از هدر را اشغال می کند که نمیخواهم این گونه باشم. میخواهم که مثلن همان عرض حدود 900 پیکسل را داشته باشد. لطفا کمک کنید. قبل از کمک کردن فایل پیوستی را هم ببینید. #yt_header{}#yt_header .yt-main{background: url(../images/background-1.png) no-repeat 90% bottom;}#yt_header div.yt-logo{width:300px;display: block;}#yt_header h1.logo {float:left;margin:18px 0 10px;padding:0;}#yt_header h1.logo > a{display:block;}#yt_header h1.logo a span{display:none;}#yt_header div.site-slogan{padding:0;margin:5px 0 0 0;width:100%;float:left;text-align:center;color:#FFF;}#yt_header h1.logo-text{text-align:center;margin:20px 0 0 0;}#yt_header h1.logo-text > a{color:#000; ---------------------------------------------------------------------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 92 با سلام لطفا این خط را دقت فرمایید #yt_header div.yt-logo{width:300px;display: block;} طول تصویر هدر 300 پیکسل در نظر گرفته شده است البته اگر دموی آنلاین قرار دهید راحتتر می توان راهنمایی کرد در مورد کد مربوط به هدر برای تعریف اندازه موقعیت ها رو بصورت درصدی در نظر بگیرید تا در صفحه نمایش ها با اندازه های گوناگون هم مشکلی نداشته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfar 1 ارسال شده در آبان 92 با سلام..ممنون از توضیحاتتون. سایت من daryakhabar.ir است و الآن فعال کردمش.من پیشتر با این اعداد کار کردم ولی جواب نداد. الآن با فایرفاکس با همین شرایط هدر به خوبی نمایش داده میشه ولی با بروسر کروم و تورچ شبیه همون فایل پیوستی نمایش داده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر