hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام به تمام دوستان تاریخ و ساعتی که بالای این سایت هست افزونه هستش یا کد نوشته شده؟ http://www.uast13.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما Time: <?php echo date('h:i:s'); ?>Data: <?php echo Jhtml::_('date','now' ); ?> بقیه خلاقیت ذهن خودتون هست که گچگونه نمایدشش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام آقا محمد میشه یکم توضیح بدید؟ این کد باید کجا گذاشته بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یک div ایجاد کنید و این کد را داخلش قرار بدید. هر جا دیو باشد این کد هم نمایش داده می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 اینارو تو فایل های css باید کپی کنم؟ یا باید ماژول html ایجاد کنم؟ من تا حالا اینطوری امکاناتی به قالب اضافه نکردم ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید چون خیلی از این مدل تاریخ و ساعت خوشم اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما خوب با این وضع کمی نیاز شد که حداقل html یک آشنایی داشته باشید اگر ساختار کلی قالب تان در فایل index.php است باید در همین فایل قرار بگیرد در css یا ماژول قرار نمی گیرد. باید در فایل php قرار بگیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 متوجه شدم ممنون فقط ی سوال الان میخوام به این ساعت و تاریخ ی موقعیت بدم باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما منظورا ز موقعیت چیه؟ در همون فایل INDEX.PHP که قرار بدید بهش موقعیت دادید. بعد باید بهش استایل بدید همان گونه که می خواهید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 من میخوام دقیقا مثل همون سایت نمایش بدم تو همون موقعیت اگر کمکم کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یک دیو باید ایجاد کنید و کد را درون ان قرار بدید سپس کل کد را در فایل index.php قرارش بدید <div class=""> کد تاریخ و ساعت </div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر