hamedskort 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام و خسته نباشيد به همه ي دوستان باحال جوملايي من چنتا مشکل دارم اگه کسي اطلاعاتي داره ممنونش ميشم کمکم کنه من طرح تماس با ما رو ايجاد کردم و روي سايت به نمايش قرار دادم ولي هرکي فرم تماس را پر ميکند وارسال ميکند به من ارسال نميشه و تو پنل مديريت نمايش داده نميشه . دوم اينکه ميخوام براي هر مطلب ثبت نظر قرار بدم تا هرکي بتونه در باره ي مطالبي که قرار دادم نظرشو ارسال کنه ولي نميدونم بايد چطور اونو راه اندازي کنم.:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید .... برای طرح تماس از کامپوننت خاصی استفاده میکنید ؟ برای این مورد افزونه های مختلفی وجود دارد میتونید از jcomments استفاده کنید { بار ها در این باره در فروم بحث شده قبل از سوال سرچ کنید } * عنوان تایپیک رو مناسب با موضوع انتخاب کنید ... تا زود تر به جواب برسید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedskort 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید .... برای طرح تماس از کامپوننت خاصی استفاده میکنید ؟ برای این مورد افزونه های مختلفی وجود دارد میتونید از jcomments استفاده کنید { بار ها در این باره در فروم بحث شده قبل از سوال سرچ کنید } * عنوان تایپیک رو مناسب با موضوع انتخاب کنید ... تا زود تر به جواب برسید یا حق خیر از همون کامپونت تماس موجود در جوملا استفاده کردم jcomments برای چیه؟ نظر برای مطالب یا طرح تماس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام jcomment برای نظر دهی هست بگردید تو انجمن فارسی شدش هس نتایج فرم تماس با ما به ایمیلی که تو تنظیمات تماس وارد کردید ارسال میشه پوشه اسپم رو چک کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام jcomment رو میتونید از اینجا بگیرید http://dl.joomina.ir/file.php?file=1bb95aaf1d0b35565509215fbf6f1563 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز آموزش ریزه کاری های این کامپوننت رو قرار دادم می تونی بری استفاده کنی اما اگر بازم مشکلی بود از من سوالات خودتو بپرس من حتما جواب می دم . http://forum.joomina.ir/thread-2736.html پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز حامد لطفاً برای تشکر فقط ار دکمه مخصوص آن (سپاس) استفاده نمایید. لطفاً قوانین سایت را مطالعه نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مهر 90 سلام و درود دوستان منم همین مشکل رو دارم و من طرح تماس با ما رو ايجاد کردم و روي سايته ولي هرکي فرم تماس را پر ميکند وارسال ميکند به من ارسال نميشه و تو پنل مديريت و cpanel نمايش داده نميشه!!! (از همون ابتدا این مشکل برام بوده) البته تو cpanel و از مدیریت ایمیل ها (info و پیشفرض سایت) میتونم به جی میل یا یاهو ایمیل بزنم ولی برعکس جواب نمیده! پوشه اسپم رو هم چک میکنم و تنظیمات و فوروارد ایمیل های هاست هم درست تنظیم شده اما ارسال از کامپوننت تماس با ما ندارم! حتی با زدن گزینه: ارسال رونوشتی از این پیام به نشانی خود شما هم عمل نمیکنه! بنظر شما مشکل کجاست؟ دوست عزیز آموزش ریزه کاری های این کامپوننت رو قرار دادم می تونی بری استفاده کنی اما اگر بازم مشکلی بود از من سوالات خودتو بپرس من حتما جواب می دم . http://forum.joomina.ir/thread-2736.html پیشاپیش سپاسگزارم . ظاهراً لینک خرابه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست من : نه کاملا لینک درسته . شاید شما سطح دسترسی تون به این مطلب پایین هست . با تشکر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شاید مشکل از هاستتون باشه البته تنظیمات ایمیل در بخش مدیریت جوملا رو هم چک کنید پیکربندی کلی --> سرور در ضمن محتویات فرم تماس با ما به ایمیل مدیر ارسال میشه همون ایمیلی که تو بخش مدیریت کابران برای مدیر تعیین کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مهر 90 سلام شاید مشکل از هاستتون باشه البته تنظیمات ایمیل در بخش مدیریت جوملا رو هم چک کنید پیکربندی کلی --> سرور در ضمن محتویات فرم تماس با ما به ایمیل مدیر ارسال میشه همون ایمیلی که تو بخش مدیریت کابران برای مدیر تعیین کردید به تنظیمات دست نزدم و فقط ایمیل رو وارد کردم ولی به این دو مورد مشکوکم: سامانه ارسال نامه الکترونیک >>> تابع نامه PHP و مسیر ارسال نامه >>> /usr/sbin/sendmail آیا اینها درسته؟ یک نکته دیگه، در فایل منیجر cpanel سطح دسترسی بعضی پوشه های Mail، مقدار 700 بعضی 751 و فایلها یکی 640 و دیگری 600 و 660 و... آیا این طبیعیه؟ و پوشه Send مقدارش 700 هستش، آیا درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 آره درسته اما سطح دسترسی پوشه ها باید 755 و فایلها باید 644 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مهر 90 آره درسته اما سطح دسترسی پوشه ها باید 755 و فایلها باید 644 باشه مطمئنین آقای دفاعی؟؟ پوشه ها و فایلهای جوملا نیست و در روت اصلی هاسته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 نه من منظورم پوشه ها و فایل های جوملا بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مهر 90 همچنان مشکل باقی ست :-/ دوستان مشکل از هاست هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر