saber_s 9 ارسال شده در آبان 92 سلامحالتان خوب است؟در سایتی که بتازگی راه اندازی کرده ام از خبرنامه ی acymailing استفاده کرده ام.میخواستم بدونم چطور می توانم در تنظیمات اون ( در جوملا 3) بخش نام رو حذف کنم و فقط ایمیل ارسال بشود. از طرفی نمیدانم چطور می تونم ممیز کنار نوشته ها رو بردارم.مثلا /نام/ که در سای زیر میبینید: gamei.ir راستی یک سوال الحاقی:چطور می شود هدر قالب رو ثابت کرد که وقتی اسکرول رو پایین می بریم همراه صفحه پایین نیاید؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- خوب نمیدونم چرا وقتی در بخش مدیریت جوملا ، کامپوننت این خبرنامه رو باز می کردم و از بخش تنظیمات ، بخش زبان، فارسی رو انتخاب کردم... تا فایل فارسیش دانلود بشه *و اون رو ذخیره کردم ، یک \ به اول و آخر نوشته ها اضافه می شد. بعدا برای رفع این مشکل از فایل منیجر هاست اقدام کردم تا دستی فایل فارسی رو ( بعد از مرحله * کپیش کردم) پیست کنم و بعد ذخیره کنم. اینطوری جواب داد و الآن دیگر مشکلیاز این بابت ندارم ---------------------------------------------------------------------------------------------و اما درمورد قالب نمیدونم چطوری شد که سرعنوان قالب همراه صفحه جابجا می شد . به فایل تمپلیت سی اس اس که نگاه کردم یجایی و در بالای کدهای بخش دوگانه لوگو دیدم نوشته بود position:fixed; پاکش که کردم ، این مشکل هم خدا رو شکر درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر