رفتن به مطلب
saber_s

تنظیمات acymailing

پست های پیشنهاد شده

سلام
حالتان خوب است؟
در سایتی که بتازگی راه اندازی کرده ام از خبرنامه ی acymailing استفاده کرده ام.
میخواستم بدونم چطور می توانم در تنظیمات اون ( در جوملا 3) بخش نام رو حذف کنم و فقط ایمیل ارسال بشود.

از طرفی نمیدانم چطور می تونم ممیز کنار نوشته ها رو بردارم.مثلا /نام/ که در سای زیر میبینید:

gamei.ir

راستی یک سوال الحاقی:چطور می شود هدر قالب رو ثابت کرد که وقتی اسکرول رو پایین می بریم همراه صفحه پایین نیاید؟

---------------------------------------------------------------------------------------------

خوب نمیدونم چرا وقتی در بخش مدیریت جوملا ، کامپوننت این خبرنامه رو باز می کردم و از بخش تنظیمات ، بخش زبان، فارسی رو انتخاب کردم...

تا فایل فارسیش دانلود بشه *و اون رو ذخیره کردم ، یک \ به اول و آخر نوشته ها اضافه می شد.

بعدا برای رفع این مشکل از فایل منیجر هاست اقدام کردم تا دستی فایل فارسی رو ( بعد از مرحله * کپیش کردم) پیست کنم و بعد ذخیره کنم.

اینطوری جواب داد و الآن دیگر مشکلیاز این بابت ندارم ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------
و اما درمورد قالب

نمیدونم چطوری شد که سرعنوان قالب همراه صفحه جابجا می شد . به فایل تمپلیت سی اس اس که نگاه کردم یجایی و در بالای کدهای بخش دوگانه لوگو دیدم نوشته بود

position:fixed;

پاکش که کردم ، این مشکل هم خدا رو شکر درست شد.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...