zinor 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت همه دوستان ، من همه پست های پیشین من باب کار نکردن دکمه ادامه مطلب رو خوندم ولی افاقه نکرد ، من وقتی جوملا 2.5 رو نصب می کم و دکمه ادامه مطلب رو میگذارم تو سایت هیچ اتفاقی نمی افتد و همه مطالب رو یک جا نمایش میده انگار نه انگار دکمه ادامه مطلب رو ئذاشتی تو متنش البته ! کد<hr id="system-readmore" />رو میگذاره ولی عمل نمیکنه !! خواهش میکنم یکی مرحله به مرحله کمکم کنه ممنون همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت همه دوستان ، من همه پست های پیشین من باب کار نکردن دکمه ادامه مطلب رو خوندم ولی افاقه نکرد ، من وقتی جوملا 2.5 رو نصب می کم و دکمه ادامه مطلب رو میگذارم تو سایت هیچ اتفاقی نمی افتد و همه مطالب رو یک جا نمایش میده انگار نه انگار دکمه ادامه مطلب رو ئذاشتی تو متنش البته ! کد <hr id="system-readmore" /> رو میگذاره ولی عمل نمیکنه !! خواهش میکنم یکی مرحله به مرحله کمکم کنه ممنون همه دوستان سلام.شما یک دفعه دیگه بسته جوملا را از سایت جومنیا دانلود کنید ونصب کنید شاید مشکلتون حل بشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در تنظیمات منوتون مقدار گزینه "نمایش مطالب با عرض کامل صفحه" را کاهش بدید یا روی صفر تنظیم کنید و یک مقداری را برای گزینه "مقدمه مطالب" مشخص کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر