چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام من میخوام نام کاربری مدیریت سایت راعوض کنم برای امنیت بیشترازداخل مدیریت سایت که نتوانستم شما میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام میتونید یک اکانت ادمین دیگر ایجاد کنید و پس از لاگین با اکانت جدید ، نام کاربری قبلی رو تغییر بدید روش دیگر ، تغییرات بصورت مستقیم در جدول یوزر میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام این کارراانجام دادم این فایلadministratorمن مخفیه کمکی به امنیت سایت میکنه واگه بخوام رمز بزارم باکدام قسمت های هاست رمزگذاشته شده راباید ست کنم بلد نیستم هاستم سی پنله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما برای پسورد گذاری روی پوشه کلیک راست کنید و گزینه ی protect password را بزنید سپس رمز را قرار داده و ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام همین پس کاردیگری نباید انجام داد -مخفی بودن ورمزچقدرتاثیرداره درامنیت سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما مخفی بودن به چه معنی است؟ منظور همان تغیر ادرس مدیریت است؟ اگر بلی هم تغیر ادرس و هم رمز گذاری تاثیر زیادی دارند . حتمن باید انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام همین پس کاردیگری نباید انجام داد -مخفی بودن ورمزچقدرتاثیرداره درامنیت سایت سلام من رمزراگذاشتم وارد میشم رمز نمیخواد چرا سلام من رمزراگذاشتم یک سوال وارد هاست که میشم ازاین مسیرpublic_html/administratorپوشهadministratorبرای ورودرمز نمی خواددرحالی که رمزداره باید اینجوری باشه یااین یک مشکله که باید حل کرد-وچگونه باید تغییر مکان بدم کدام فایل هاراتاامنیتم تامین بشه بلد نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما ادرس لاگین مدیریت تان را تایپ کنید خواهید دید رمز می خواهد تا وارد شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام مدیریت سایت منظورتونه پیغام عمومی کنم یا خصوصی ویرایش شده آبان 92 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به نظرم متوجه منظورم نشدید عرض کردم خودتون ادرس مدیریت را که در مرورگر خودتون تایپ کنید خواهید دید که ابتدا رمز می خواهد سپس اجازه وجود می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به نظرم متوجه منظورم نشدید عرض کردم خودتون ادرس مدیریت را که در مرورگر خودتون تایپ کنید خواهید دید که ابتدا رمز می خواهد سپس اجازه وجود می دهد سلام من که زدم نخواست این سایتم isfahanbuy.ir --------------------------------------------------------------------------------------------- سلام این برای من تست میکنی اقای میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 92 با سلام بنده مسیر مدیریت شما را چک کردم رمز امنیتی نداشت! جهت رمزگذاری اینطور عمل کنید: وارد cpanel شوید وارد قسمت Password Protect Directories شوید روی نام پوشه administrator کلیک کنید تیک گزینه Password protect this directory را بزنید در فیلد مقابل Name the protected directory مسیر زیر را در کنید: /home/uosernamehost/public_html/administrator (دقت کنید به جای usernamehost نام کاربری هاست اتان را بنویسید) روی دکمه Save کلیک کنید حال برگردید به همان بخش Password Protect Directories در فیلد مقابل Username یک نام کاربری دلخواه درج کنید در فیلد مقابل New Password یک پسورد درج کنید در فیلد مقابل Password (Again) پسوردتان را مجدد درج کنید (جهت انتخاب پسورد قوی از دکمه Password Generator هم میتوانید بهره ببرید) و نهایتا روی دکمه Add/modify/ authorized user کلیک نمایید از این پس هنگام فراخوانی مسیر مدیریت پنجره ای باز میشود که یوزرنیم و پسورد میخواهد (یوزرنیم و پسوردی که انتخاب کرده بودید را وارد کنید و... موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر