n.naghavi 2 ارسال شده در آبان 92 سلام خدمت همه ی دوستان عزیز من روی سایتم قبلا کاپوننت آر اس فرم داشتم اما بنا به دلایلی حذف شد. حالا که دوباره می خوام نصبش کنم پیغام نصب موفقیت آمیز می ده اما ضمنا این پیام هم می یاد: خطا در ایجاد آیتم منو آیتم دیگری با این نام وجود دارد. اما تو لیست کامپوننت ها تو منو همچین آیتمی وجود نداره. بارها حذف کردم کامپوننتو و دوباره نصب کردم اما هر بار همین مشکل ایجاد می شه. می شه لطفا منو رهنمایی بفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام افزونه رو از قسمت مدیریت افزونه ها حذف کنید سپس در دیتابیستون بررسی کنید که در جدول menu اگر رکوردی از افزونه ثبت شده آن را حذف نموده و سپس افزونه را مجددا" نصب کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در آذر 92 من هم همین مشکل را دارم ولی قبلا نصب نبوده روی هاست، اولین بار که نصب می کنم میگه با موفقیت نصب شد ولی خطا می زنه بالاش که در ایجاد آیتم منو اشکال پیش آمده است، اساتید لطفا راهنمایی بفرماییند مشکل ما حل بشه 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر