farhad6169 125 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) با سلام من فونت ها رو به درستي و طبق معمول هميشه در سايت قرار داده و دستورات را در فايل تمپليت به درستي قرار دادم و سايتم در سيستم خودم و محل كار به درستي فونت ها را نشان مي دهد. اما امروز در يك سيستم ديگري چك كردم با زدن كليدهاي ctrl+f5 هم باز فونت هاي سايت فونت هاي تعيين شده نبودند و همگي arial بودند. جالب تر از همه اينكه فونت اعداد koodak بود اما بقيه نوشته ها آريال بودند. مثلا نوشته شده اجاق گاز 4001 كه عدد 4001 بصورت فارسي و با فونت كودك است و اجاق گاز با فونت arial نوشته شده لينك سايت از دوستان كسي مي تواند راهنمايي بكند با تشكر ویرایش شده مهر 92 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام من تو سه تا مرورگر IE ، FF و کروم چک کردم مشکلی که فرمودید مشاهده نشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در آبان 92 با سلام خوب من هم خدمتتان عرض كردم كه در 2 تا سيستم خودم مشكلي نديدم ولي يك جا كه رفته بودم با سيستم آنجا مشكل داشت. خواستم ببينم كه دوستان تجربه ايي در اين مورد دارند يا خير، آيا از ويندوز مي تونه باشه يا اينكه از سرعت پايين اينترنت و يا چيز ديگه با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما سرعت اینترنت خیلی تاثیر زیادی در لود فونت داره یا مرورگری که از آن مشاهده کردید خیلی نسخه ی پایینی استفاده می کرد. به نظرم نیاز نیست حساس شوید اگر مجدد مشاهده کردید باید دنبال علت بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر