topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان کامپوننت مدرسه ساز رو روی جوملا 2.5 نصب کردم ولی مشکل داره خطای زیر رو میده Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home/topware/public_html/tm98.ir/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.php on line 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما در چه مکانی از افزونه این مشکل هست؟ در مدیریت یا در هنگام نصب و یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 بعداز نصب در بخش کامپوننت اسمش میشه : 2013-10-22-18-27-57 همینکه روش کلیک میکنم خطای فوق میادش و اصلا پنل مدیریتش رو باز نمیکنه روی چندتا جوملا تست کردم همشون همینطورن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام نسخه ای که شما نصب کردید با جوملا 1.5 سازگار میباشد نه جوملا 2.5 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 خب لطفا بگید اولا چطور پاکش کنم؟ دوما نسخه سازگار با 2.5 بدین متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام ابتدا بررسی کنید ببینید در قسمت مدیریت افزونه ها چیزی ثبت شده یا نه اگر ثبت شده بود ابتدا از آنجا حذف کنید سپس بررسی کنید که فایلها و پوشه های افزونه روی هاستتون نباشند و دیتابیستون رو هم بررسی کنید که جدولی از افزونه وجود نداشته باشه نسخه سازگار با جوملا 2.5 رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://joomlacode.org/gf/project/joom-reports/news/?id=3813 نسخه های فارسی شده هم داخل نت هست هر چند آخرین نسخه نیستند اما میتونید از فایلهای زبان آنها استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر