smkn 0 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من روی سایتم بسته آماده ی نصب قالب jv-techno رو نصب کردم که روش جوملای 2.5.8 نصب بود. از خونه بدون هیچ مشکلی میتونستم وارد مدیریتش بشم و کارهامو بکنم ولی از دانشگاه و محل کار کلا صفحه ی administrator رو نمی اورد و صفحه ی سفید بدون هیچ خطا یا مطلبی نشون میداد امروز که خواستم از خونه مدیریت رو چک کنم دیدم از خونه هم نمیاره البته مرورگر اپرا برام آورد ولی بقیه مرورگر ها نمیارن و همونطوری صفحه سفید نشون میدن مشکل از مجاست و چیکار باید بکنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به مدیریت هاست بگید نمایش خطا رو فعال کنند تا ببینیم مشکل کجاست ادرس سایت تون هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smkn 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) به هاست گفتم و اونها گفتند که نمایش خطاها برای من فعال هست این هم آدرس سایت هست که برای یکی از مشتری ها طراحی کردم ولی بخاطر همین مشکل هنوز نتونستم تحویلش بدم sh-hosseini.ir/administrator احتمالا تو سیستم شما بدون مشکل بیاره ولی خب خیلی جاها نمیاره ممنون ویرایش شده آبان 92 توسط smkn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید من با فایرفاکس تست کردم صفحه لاگین نمایش داده میشه اما متوجه نشدم شما با نمایش صفحه لاگین مشکل دارید یا اینکه موقعی که یوزر و پسورد که وارد میکنید صفحه سفید میشه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smkn 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید من با فایرفاکس تست کردم صفحه لاگین نمایش داده میشه اما متوجه نشدم شما با نمایش صفحه لاگین مشکل دارید یا اینکه موقعی که یوزر و پسورد که وارد میکنید صفحه سفید میشه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نه . کلا صفحه رو نمیاره. انگار صفحه از اول سفید بوده و چیزی برای لود شدن نداشته البته میگم، بعضی موقع ها این اتفاق می افته و همیشه نیست معمولا از خونه این طور نمیشد و فقط از دانشگاه و محل کار این مشکل رو داشتم که اخیرا از منزل هم همینوطری سفید سفید نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام من احتمال میدم مشکل از هاستتون باشه بهتره سایتتون رو روی یه هاست رایگان تست کنید ببینید بازم همچین مشکلی پیش میاد یا نه به هر حال من بازم تست کردم مشکلی نبود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smkn 0 ارسال شده در آبان 92 بعد از غیرفعال کردن تمام پلاگین ها و چک کردن دونه دونه ی اونها، متوجه شدم مشکل از پلاگین Open external links in new window بوده و مشکل حل شد ممنون از فرصتی که گذاشتین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadrezapoor 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان من سایتم درسته یعنی صفحه اصلی که باز میکنم باز میشه اما صفحه administrator را که باز میکنم این ارور رو میده یک بامعرفتی بهم کمک کنه وراهنماییم کنه ادرس سایت اینه www.h-bushehri.org/administrator این ارور رو میده Forbidden You don't have permission to access /administrator/index.php on this server. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! از فایل htaccess. یک کپی تهیه کنید و سپس حذفش کنید و از بسته خام جوملا فایل htaccess.txt را بردارید و به htaccess. تغییر نام دهید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر