p30better 1 ارسال شده در مهر 92 سلام جوملا 3.1 کامپوننت com_tag در خودش داره من تگ رو توی قسمت مطالب سایت مینویسم ولی توی سایت نمایش پیدا نمیکنه کسی میدونه مشکل از کجاست البته من با قالب atom امتحان کردم نمایش داد ولی قالب خودم نه؟؟؟؟ اینم صفحه ای که یک تگ توش باید نمایش در بیاد که پیدا نیستش RaySupreme v1.5 - دانلود نرم افزار ایجاد مدل های 3D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30better 1 ارسال شده در مهر 92 سلام جوملا 3.1 کامپوننت com_tag در خودش داره من تگ رو توی قسمت مطالب سایت مینویسم ولی توی سایت نمایش پیدا نمیکنه کسی میدونه مشکل از کجاست البته من با قالب atom امتحان کردم نمایش داد ولی قالب خودم نه؟؟؟؟ اینم صفحه ای که یک تگ توش باید نمایش در بیاد که پیدا نیستش RaySupreme v1.5 - دانلود نرم افزار ایجاد مدل های 3D دوستان یکی جواب بده من فکر کنم یک کد باید توی قالب کذاشت چون توی قالب atom نشون میده ولی قالب من نه..! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30better 1 ارسال شده در آبان 92 سلام جوملا 3.1 کامپوننت com_tag در خودش داره من تگ رو توی قسمت مطالب سایت مینویسم ولی توی سایت نمایش پیدا نمیکنه کسی میدونه مشکل از کجاست البته من با قالب atom امتحان کردم نمایش داد ولی قالب خودم نه؟؟؟؟ اینم صفحه ای که یک تگ توش باید نمایش در بیاد که پیدا نیستش RaySupreme v1.5 - دانلود نرم افزار ایجاد مدل های 3D دوستان یکی جواب بده من فکر کنم یک کد باید توی قالب کذاشت چون توی قالب atom نشون میده ولی قالب من نه..! کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر