چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام یکی دوروزهست من نیتونم واردایمیل سایت بشم خطای500میزنه علت چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو بهشون گزارش بدید تا بررسی کنن ارور 500 مربوط به دسترسی هست که محدود شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام من به مدیرسرورگفتم میگه هاست پرشده درحالی که من 250هستم 200پرشده به نظرشما درست میگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام ممکنه اون فضای تخصیص یافته برای ایمیلها پرشده باشه اگر کنترل پنل هاستتون سی پنل هست وارد قسمت Email Accounts شوید و ببینید چه مقدار فضا به ایمیلتون تخصیص یافته و چه مقدار آن پرشده است در صورت لزوم میتونید مقدار فضای موردنیاز رو افزایش بدید البته با توجه به فضای خالی که براتون باقی مانده است موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام هاستم یک شبه 40مگ پرشده درقسمتpublic_htmlاین فایل نصبه که فکرکنم نبودpublic_html.zipنکنه مال اینه40مگ چون طرف گفته بیا فضادارتقاع بده---------------------------------------------------------------------------------------------سلام اون فایل راپاک کردم 40مگ ازاد شد وایمیل رادیدم 100مگ فضا بش دادم پرشده صفره اما مشکل پابرجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای مدیریت ایمیلها بعد از ورود معمولا" چند گزینه هست که با انتخاب هر کدام از اونها وارد محیط مدیریت متفاوتی میشوید مثل هورد و ... با بقیه گزینه ها هم همین مشکل را دارید یا اینکه کلا" پس از لاگین ارور 500 میده و به این صفحه نمیرسه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 با سلام برای مدیریت ایمیلها بعد از ورود معمولا" چند گزینه هست که با انتخاب هر کدام از اونها وارد محیط مدیریت متفاوتی میشوید مثل هورد و ... با بقیه گزینه ها هم همین مشکل را دارید یا اینکه کلا" پس از لاگین ارور 500 میده و به این صفحه نمیرسه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام اصلاواردنمیشد حالاخودش درست شده واردشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر