karbar 3 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) با عرض سلام در این صفحه از سایت ما، یک فرم تماس با ما قرار دارد اما بعد از پر شدن به ایمیل سایت ارسال نمی شود تنظیمات ایمیل جوملا: (سایت ما جوملا 3 می باشد) تنظیمات مدیریت تماس ها در جوملا: لطفا راهنمایی کنید اشکال از کجاست که ایمیل به ما نمی رسد؟ ویرایش شده مهر 92 توسط karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام اول اینکه یکبار با پی اچ پی میل تست کنید یکبار هم میل یاهو یا جی میل بگذارید و تست کنید بعد شما تو بخش تماس ها تماس مربوطه رو به مدیر ارسال کردید؟ایمیل مدیر تو بخش کاربران چی وارد شده 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در آبان 92 ضمن تشکر من با ایمیل های جمیل و یاهو و همچنین با phpmail تست کردم جواب نداد و آخر سر با همین تنظیماتی که فرستاده بودم جواب داد اما نمیدونم که چرا برای همه ایمیل ها ارسال میشه الا خود ایمیل اصلی سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر