behroz7 4 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من وقتی میخوام افزونه ورود کد جاوا و پی اچ پی به مطلب رو نصب کنم با این پیغام روبه رو میشم میشه کمکم کنید ممنون. This extension is not compatible with PHP 5.2.17. You need PHP 5.3 or higher to be able to install and use this extension. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام دوستان من وقتی میخوام افزونه ورود کد جاوا و پی اچ پی به مطلب رو نصب کنم با این پیغام روبه رو میشم میشه کمکم کنید ممنون. This extension is not compatible with PHP 5.2.17. You need PHP 5.3 or higher to be able to install and use this extension. از پیغام مشخصه نسخه php هاستتون جوابگو نیست ویرایش شده مهر 92 توسط MyroxSoft 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در مهر 92 این دیگه چجورشه درسته همینه ولی برای نصب هیچ افزونه ای به مشکل نخوردم چطور این افزونه اینطوریه ارائه کننده سرویس هم میگه نمی تونیم ارتقاء بدیم چون برای بقیه مشکل پیش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر