seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 سلام من داشتم دسترسی ها رو تغییر میدادم جابجا میکردم که فکر کنم دسترسی Admin رو هم کلا غیر مجاز کردم چون وقتی وارد مدیریت جوملا میشم هیچی بغیر از یه پیغام جوملا نرم افزار رایگان ... است و غیره نشون نمیده منوها همه چی خاموش شده فقط میدونم که از تو phpmyadmin باید دوباره درستش کرد ولی نمیدونم از کجاش و چجوری کسی از اساتید محبت کنه راهنمایی کنه با تشکر --------------------------------------------------------------------------------------------- یعنی کسی تا حالا به این مشکل برنخورده ؟ مثل اینه که من روی یک شاخه نشسته باشم و اره بدست شاخه خودم رو قطع کنم این ضعفه جوملا هستش چطور میشه من دسترسی Admin رو محدود کنم !!!!!! اینم از اون کارهاست ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 سلام من داشتم دسترسی ها رو تغییر میدادم جابجا میکردم که فکر کنم دسترسی Admin رو هم کلا غیر مجاز کردم چون وقتی وارد مدیریت جوملا میشم هیچی بغیر از یه پیغام جوملا نرم افزار رایگان ... است و غیره نشون نمیده منوها همه چی خاموش شده فقط میدونم که از تو phpmyadmin باید دوباره درستش کرد ولی نمیدونم از کجاش و چجوری کسی از اساتید محبت کنه راهنمایی کنه با تشکر Phpmyadmin > databasename > #_users به مسیر بالا برو از جدول کاربران مدیر رو انتخاب کن مقادیر زیر رو ست کن usertype = deprecated block = 0 sendEmail = 1 activation = 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام خب این حالت بستگی به این داره که شما دسترسی ماژولها رو تغییر دادید یا اینکه کلا" سطوح دسترسی که تعریف کردید رو تغییرات دادید حالا با توجه به نحوه تغییرات تون باید در یکی از جداول viewlevels و یا modules ویرایشهای لازم رو انجام بدید اگر موفق نشدید اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد در مورد محدود کردن دسترسی کاربر ادمین (البته وقتی محدود میشه دیگه نمیشه گفت ادمین) باید بیشتر توضیح بدید که به چه قسمتهایی میخواهید دسترسی داشته باشه یا نداشته باشه تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : seminoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 با سلام خب این حالت بستگی به این داره که شما دسترسی ماژولها رو تغییر دادید یا اینکه کلا" سطوح دسترسی که تعریف کردید رو تغییرات دادید حالا با توجه به نحوه تغییرات تون باید در یکی از جداول viewlevels و یا modules ویرایشهای لازم رو انجام بدید اگر موفق نشدید اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد در مورد محدود کردن دسترسی کاربر ادمین (البته وقتی محدود میشه دیگه نمیشه گفت ادمین) باید بیشتر توضیح بدید که به چه قسمتهایی میخواهید دسترسی داشته باشه یا نداشته باشه تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق دمت گرم همون ViewLevel بود تغییر دادم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر