shosseint 1 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) با سلام خیلی تلاش کردم که footer کپی رایت رو حذف کنم اما تو تمپلیتم کد های html مربوطه را پیدا نکردم با نرم افزار sublime text کار کردم اما متاسفانه نتونستم کد html رو پیدا کنم caspiansoftwares.com تمام فایل های تمپلیتم رو به صورت zip شده گذاشتم اگه براتون مقدوره کمکم کنید **************************** ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری لینک دانلود قالب های تجاری نباید در تالار قرار بگیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 92 با سلام خیلی تلاش کردم که footer کپی رایت رو حذف کنم اما تو تمپلیتم کد های html مربوطه را پیدا نکردم با نرم افزار sublime text کار کردم اما متاسفانه نتونستم کد html رو پیدا کنم caspiansoftwares.com تمام فایل های تمپلیتم رو به صورت zip شده گذاشتم اگه براتون مقدوره کمکم کنید http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=d449abf697f1071862ffef39c22d38d1 ساده ترین راه اینه که در خط 205 layout.css کد زیر وجود داره: .validators, .yjsgcp { clear: both; display: block; } که به display:none تغیر بدید و دیگه کپی رایت نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما در فایل های php بگردید معمولن تو پوشه ی yjsgcore قرار می گیرد در بین ماژول ها هم بگردید در تنظیمات قالب هم این مورد را جویا شوید و الا باید راه دوست مون رو پی بگیرید 1 واکنش ها : shosseint نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر