diba77 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام من وقتی فایل زبان sobi2 نصب میکنم error میده فایل xml بسته را ÷یدا نمیکنه در صورتی که تو بسته xml داره این مشکل تو بعضی ماژول و کامپوننت های دیگه هم داشتم اگه دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام sobi رو از کجا تهیه کردید؟ از این استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ http://dl.joomina.ir/file.php?file=95f5ecc3f0385616402a58faa8c99e7c اینو خودم تست کردم مشکلی نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام امین جان این فایل رو خودتون ترجمه کردین ؟ کدوم ورژنش ؟ یا همونی هست که تو وب موجوده .. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 همونی هست که تو وب موجود هست ،راستی اگر ورژن جدیدی هم هست من آمادگیم رو برای ترجمه اعلام میکنم چون خیلی افزونه کابردی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 سلام بله هست قسمت ادمینش ترجمه شده شما قسمت کاربری را شروع کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 آقای تهرانی لطف می کنید لینک دانلود بدید که اشتباها.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر