m74diba 1 ارسال شده در مهر 92 سلام من منوی جدیدی ایجاد کردم و دیگر صفحه اصلی سایت باز نشد ولی صفحه مدیریت باز می شود در ضمن به کامپونت ارجاعات رفتم ولینک صفحه اصلی را اضافه کردم ولی بعد از چند ساعت دوباره هنگام ورود با همین ارور مواجه شدم سایت www.tarhvasaze.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما منوی پیشفرض الان روی کدام منو ست شده است؟ از افزونه های سئو استفاده می کنید؟ یا سئوی جوملا رو فعال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m74diba 1 ارسال شده در مهر 92 نه افزونه ای نصب نکردم و چیزی رو هم فعال نکردم --------------------------------------------------------------------------------------------- منوی پیش فرض رو از کجا باید تنظیم کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام فصل هفتم از کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینــــــا را مطالعه کنید کامل توضیح داده شده است موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر